NEDERLAND / BELGIË

NL / BE

Makelaardij

Bij Erik Bessems Makelaardij kunt u rekenen op een professionele begeleiding bij de koop, verkoop, huur of verhuur van onroerend goed. Onze makelaars hebben een diepgaande kennis van de Nederlands- & Belgisch-Limburgse vastgoedmarkt. En we weten dat het hier heerlijk wonen, werken en vertoeven is. Of u nu op zoek bent naar een knus herenhuis in de stad of een oude vakwerkwoning op het platteland.

persoonlijk
betrokken
vooruitstrevend

Ongeëvenaarde
expertise

De afgelopen 25 jaar hebben wij een ongeëvenaarde expertise in de vastgoedsector opgebouwd. Deze jarenlange ervaring stelt ons in staat om hoogwaardige makelaarsdiensten te leveren, zowel in Nederland als in België. Ons vakkundige team  staat voor u klaar en begeleidt u door het gehele proces. Zo zorgen we voor een optimale ervaring van begin tot eind.

Verkoopmakelaar

Het verkopen van uw woning kan een spannende gebeurtenis zijn. Maar met Erik Bessems als uw verkoopmakelaar heeft u nergens omkijken naar. Wij geven advies over de juiste verkoopprijs en presentatie van uw woning in een effectief verkoopplan. Ook de styling kunt u aan ons overlaten. Wij nemen alle zorgen uit handen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

BOG-makelaar

Als BOG-makelaar richten we ons op advies en bemiddeling op het gebied van commercieel vastgoed. Van kantoren en winkelpanden tot industriële hallen en andere bedrijfsruimten. Onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid maken ons de ideale partner voor al uw bedrijfsonroerendgoed transacties.

Overige services

Bij Erik Bessems richten we ons uitsluitend op het leveren van hoogwaardige makelaarsdiensten. Voor hypotheekadvies, vragen over verzekeringen of een woningtaxatie verwijzen wij u graag naar een van onze betrouwbare partners. Zij hebben dezelfde toewijding en begrijpen de specifieke behoeften van onze cliënten.

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. We gebruiken cookies om onze website effectief te laten werken. Klik hier voor meer informatie.